ASSURANTIES

Over ons

Bakker Assurantie BV is al sinds 1973 gevestigd in Beverwijk, een periode waarin het assurantiekantoor een schat aan ervaring heeft opgebouwd. Wij zijn vanaf mei 1999 gevestigd in ‘Meerzicht’, Bootsmanszij 2, Beverwijk. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot één van de gerenommeerde assurantieadviseurs in de regio.

Met betrekking tot onze financiële producten staan wij voor kwaliteit in ons advies. Het is in onze beleving dan ook van wezenlijk belang om uw wensen af te zetten tegen de mogelijkheden in de markt. Vaak genoeg kunt u daarbij nog niet buiten het persoonlijke contact met uw adviseur.

Bereikbaarheid tijdens kantooruren
Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Via onze contactpagina vind u meerdere opties om contact met ons op te nemen.
Wij helpen u met plezier verder!

Zakelijke verzekeringen

Voorkomen is beter dan genezen; zo denken wij er ook over.

U bent als ondernemer niet gebaat bij een schade. Naast de directe financiële gevolgen kost het vaak een hoop tijd en ergernis om de zaak tot een goed einde te brengen. Bakker Assurantie streeft er te allen tijde naar u zo min mogelijk rompslomp te bezorgen.

Wij hebben ervoor gekozen om vanuit een risicoscan te bekijken wat u kunt doen om schades te voorkomen en het risico op schade te verminderen. Vaak ligt de oplossing voor de hand. Mocht blijken dat risico’s nauwelijks te voorkomen zijn, of bent u van mening dat het risico hoe dan ook moet worden afgedekt, dan gaan wij op zoek naar de meest passende verzekeringen.

Bakker Assurantie biedt u als ondernemer totale ondersteuning. Naast de verzekeringen kunnen wij u helpen met onder andere Arbo dienstverlening, incassoservice, al uw vragen over sociale wetgeving en advies of hulp in geval van geschillen of schades – óók als er geen verzekeringoplossing voor is.

Verder hebben wij specialisten in huis die de gehele persoonlijke financiële toekomst met u kunnen doorspreken. Mocht er tussentijds iets veranderen, geen punt: wij stellen de zaak bij aan de hand van de nieuwe situatie!

Het administratiekantoor maakt de ondersteuning door Bakker Assurantie compleet. Alle diensten gebundeld onder één dak.

Voor startende ondernemers kunnen wij zeer concurrerend zijn met onze dienstverlening. Omdat wij weten wat het is om een onderneming te starten zijn wij flexibel in de prijsstelling in deze fase van de bedrijfsvoering. Wij hebben nog vertrouwen in de startende ondernemer. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Als ondernemer zit u gebeiteld bij Bakker Assurantie, de totale ondersteuning voor u!

Particuliere schadeverzekeringen

Als eigenaar/eigenaresse van een auto, tijdens uw sportbeoefening of op de fiets, u loopt altijd wel een risico. Gelukkig denkt u daar niet elke dag aan, en dat is maar goed ook.
Bakker Assurantie houdt zich als tussenpersoon bezig met de verzekeringskant waar u liever zelf niet mee bezig bent, de administratieve rompslomp. Wij doen dit met professionele, goed opgeleide medewerkers die jarenlange ervaring hebben met deze dienstverlening.

Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Voor al onze producten maken wij gebruik van meer dan één verzekeraar. Hierdoor kunnen we de juiste match maken tussen u en een verzekeraar. Voor onze diensten betaalt u niets, wij krijgen een vergoeding van de verzekeringsmaatschappij. Naast verzekeringen zijn wij ook gespecialiseerd in hypotheken, financiële planning en belastingaangiften.

De verzekeringen gelden onder meer:
– Woonhuis 
– Inboedel
– Aansprakelijkheid
– Auto
– Motor
– Ongevallen
– Rechtsbijstand
– Reis
– Caravan
– Pleziervaartuig
– Kostbaarheden

Het team van Bakker Assurantie zet zich volledig in voor uw belangen. Dat betekent dat wij u helpen waar wij kunnen, ook als een schade niet direct gedekt is op de verzekeringspolis. Bakker Assurantie heeft ruim 40 jaar ervaring in de verzekeringswereld en daar bent u echt bij gebaat.

Wij nemen graag contact met u op voor vrijblijvend advies.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN AUB OM SCHADE TE MELDEN

Klik om datum te kiezen

 

U kunt dit soort schade via CARGLASS.